Kako postati pretplatnik?

Pretplata

Pretplata je na godišnjem nivou. Ukoliko naručilac ne otkaže pretplatu u pisanom obliku do izlaska 4. godišnjeg broja, pretplata se automatski produžava za godinu dana. Popunjenu i potpisanu narudžbenicu koju možete preuzeti ovdje, potrebno je poslati faksom na 033 778 779 ili e-mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


Opcije pretplate

1. Štampano i elektronsko izdanje (uključujući i poštarinu) - godišnje po jedan primjerak četiri štampana broja IUVENTE i online pristup novom broju i starim izdanjima časopisa na www.iuventa.mladi.org. Cijena: 40,00 KM (BiH), 38,00 EUR (inostranstvo).
2. Elektronsko izdanje časopisa - online pristup novom broju i starim izdanjima časopisa na www.iuventa.mladi.org. Cijena: 20,00 KM (BiH), 10,23 EUR (inostranstvo).

Plaćanje

Plaćanje se vrši na jedan od sljedećih načina:

- uplatom iznosa odabrane pretplate na žiroračun broj 1941023279400103, ProCredit Bank d.d. Sarajevo, sa naznačenom svrhom uplate: 12.01 IUVENTA.
- uplata putem online Shopa Instituta (www.shop.mladi.org).
- gotovinska uplata na blagajni Instituta.

Povratna informacija o zaprimljenoj narudžbenici bit će poslana u roku od 72 sata nakon njenog zaprimanja. Po izvršenom plaćanju naručilac će poštom dobiti račun s fiskalnim računom, kao i pristupne podatke za elektronsko izdanje. U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na 033 778 770 ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..